Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja fajnie by wyglądała z więcej info , a co do tego że HC bez banów to co to za za HC ? powiesz mi 

Powodzenia ;) 

75c2377d0268a.png

Opublikowano

Coś tu jest nie tak...

1. Hardcore bez banów? Planujecie zrobić coś w rodzaju jakiegoś świata dla zmarłych? Na moim serwerze swego czasu było coś takiego :P

2. Od 1.7 do 1.7.9? Wersja 1.9 już się zbliża... Nawet jest już trochę serwerów pod nią.

3. W zapowiedzi znalazło się kilka błędów (brak spacji, nieprawidłowe stosowanie wielkich liter), ale najbardziej moją uwagę przykuło słowo "rozwarzymy" - Pisze się przez ż (rozważyć - rozwaga). Przecież to jest wiedza na poziomie szkoły podstawowej! Język polski jest trudny, ale wystarczy sobie nawet w wordzie albo w jakimś innym profesjonalnym edytorze tekstu coś tekst i zobaczyć, czy się podkreśli na czerwono ;)

4. Serwer tworzony przez nas? To jest zbyt ogólna informacja, rozwiń to jakoś.

A tak poza tym, to zapowiedź rzeczywiście ładnie wygląda i wydaje mi się, że tutaj się kończą jej pozytywy.

Szkoda, że nie postaraliście się bardziej.

Opublikowano

Coś tu jest nie tak...

1. Hardcore bez banów? Planujecie zrobić coś w rodzaju jakiegoś świata dla zmarłych? Na moim serwerze swego czasu było coś takiego :P

2. Od 1.7 do 1.7.9? Wersja 1.9 już się zbliża... Nawet jest już trochę serwerów pod nią.

3. W zapowiedzi znalazło się kilka błędów (brak spacji, nieprawidłowe stosowanie wielkich liter), ale najbardziej moją uwagę przykuło słowo "rozwarzymy" - Pisze się przez ż (rozważyć - rozwaga). Przecież to jest wiedza na poziomie szkoły podstawowej! Język polski jest trudny, ale wystarczy sobie nawet w wordzie albo w jakimś innym profesjonalnym edytorze tekstu coś tekst i zobaczyć, czy się podkreśli na czerwono ;)

4. Serwer tworzony przez nas? To jest zbyt ogólna informacja, rozwiń to jakoś.

A tak poza tym, to zapowiedź rzeczywiście ładnie wygląda i wydaje mi się, że tutaj się kończą jej pozytywy.

Szkoda, że nie postaraliście się bardziej.

Ad.1 Wiele jest serwerów które zwą się "pseudo HC", nazwa serwerów hardcore kojarzy się ogólnie z banami, lecz na większości HC ich nie ma. To są na razie beta testy, więc na razie banów nie ma, potem będą.

Ad.2 Taka wersja wzięła się stąd że wraz z wersjami 1.9 oraz 1.8 przychodzi wiele błędów ... po blokadzie większości, wersja 1.8 wygląda tak samo jak 1.7 więc czy to ma sens ? Biorąc pod uwagę jeszcze to że błędy i tak były, są i będą, a przez to możliwe jest np. kopiowanie itemów"

Ad.3 Dobrze wytknąłeś błędy i wezmę je sobie do serca ;D znam ortografię, każdemu może zdarzyć się jakiś błąd (szczególnie gdy robi się coś o 4 w nocy, lecz nie mówię że robiłem to na odwal).Szczególnie że "Zleceniodawca" przeglądał to kilka razy i także nic nie zauważył.

Ad.4 Opisałem to, napisałem że użytkownicy będą mogli podawać własne pomysły, a my je zrealizujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...